Diş Hekimliği Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni

11 Eylül 2017

Diş Hekimliği Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni’nin 4’üncüsü 11 Eylül 2017 Tarihinde Tuzla Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Işıl Küçükay 1. sınıf öğrencilerine “Diş hekimliğine ve diş hekimliği camiasına ilk adımlarınızı bugün beyaz önlük giyerek atıyorsunuz. Beyaz saflığın, temizliğin ve arınmışlığın simgesi” sözleriyle başarılar diledi. Prof. Dr. Küçükay “Tuzla’daki yeni diş hastanemizi hayata geçmesi konusunda başta Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan’a, Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut’a ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mithat Kıyak’a teşekkür ediyorum” dedi. Açılış konuşması için sahneye çıkan Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut öğrencilerimize diş hekimliği mesleğini etik değerlere sahip çıkmaları tavsiyesinde bulundu.

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan konuşmasında sağlık sektöründe atılımlarımızı sürdürdüğümüzü belirterek yeni Diş Hastanemizin Tuzla Kampüsümüze 20 dakika mesafede olduğunu söyledi: “Tuzla Diş Hastanemizde hasta kabulüne başladık. Resmi açılış da çok yakında.”

Mütevelli Heyet Başkanımız Okan, Diş Hekimliği Fakültemiz Türkçe Bölümünü birincilikle kazanan Atakan Ayanoğlu ve İngilizce Bölümü’nü birincilikle kazanan Nursena Dursun’a önlük giydirdi.