Haberler

İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti

23 Mart 2018

İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Başkan Vekili Tarık İşmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Kıymet Gündoğdu, 6 Mart 2018 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Işıl Küçükay’ı ziyaret etti. Dekanlık makamında gerçekleştirilen görüşmelere, Fakültemiz Endodonti Anabilim Dalı öğretim üyesi ve İstanbul Diş Hekimleri Odası Disiplin Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Küçükay da katıldı. Ziyaret sırasında, diş hekimliği eğitimi ile mesleğimize ilişkin birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu.

Dekanımız daha sonra konuklarına Diş Hekimliği Fakültemiz Tuzla Eğitim ve Uygulama Hastanesini gezdirerek bilgi verdi. Prof. Dr. Turhan Atalay Fakültemiz Hastanesini çok beğendiğini, eski öğrencileri ile şimdi Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak karşılaşmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Dekanımız Prof. Dr. Işıl Küçükay da, Prof. Dr. Turhan Atalay’ı hocaların hocası olarak Fakültemiz öğrencileri ve öğretim üyeleri ile tanıştırmaktan ve ziyaretinden onur ve mutluluk duyduğunu, Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin İstanbul Diş Hekimleri Odasının bilimsel çalışmalarına katkı ve destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Galeri