Mezuniyet Sonrası Meslek Hayatı Paneli

25 Kasım 2022

Ağız Diş Sağlığı haftası ve 22 Kasım Diş Hekimliği Günü kapsamında fakültemizde "Mezuniyet Sonrası Meslek Hayatı Paneli" düzenledi.

22 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'nde Ağız Diş Sağlığı haftası ve 22 Kasım Diş Hekimliği Günü kapsamında "Mezuniyet Sonrası Meslek Hayatı Paneli" düzenledi. Panelde, alanlarında uzman hocaların, çeşitli sektörlerde görev alan mezun diş hekimlerinin, fakültemizden mezun olup doktora ve uzmanlık programlarında eğitimlerine devam eden öğrencilerimizin katılımı ile diş hekimliğinde mezuniyet sonrası kariyer planlamaları ve sonuçları tartışıldı. Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Deniz Gökçe Meral, Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gül Merve Yalçın Ülker ve Dr. Öğr. Üyesi Işıl Doğruer moderatörlüğündeki oturumlarda mezuniyet sonrası diş hekimliğinde doktora programı, uzmanlık eğitimi ve mezuniyet sonrası çeşitli çalışma imkanları ile ilgili konular konuşuldu. Endodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sedat Küçükay “Yaşamdan Damıttıklarım” başlıklı konuşması ile etkinliğimize katıldı.