Okul Öncesi Eğitim Öğrencileri için Ağız Diş Sağlığı Etkinliği

25 Kasım 2022

Fakültemiz öğretim üyelerinin katılımı ile okul öncesi eğitim öğrencileri için ağız-diş sağlığı etkinliği düzenlendi.

Diş Hekimliği Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve YILDIRAK ve Dr. Öğr. Üyesi Elif YAZAN, Ağız-Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında 22 Kasım 2022 tarihinde Tuzla Dünya’nın Neşesi Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlikte; hocalarımız, dişlerin neden ve nasıl fırçalanması gerektiğini diş modelleri, eğitici çizgi film ve şarkılar ile interaktif olarak anlatarak erken dönemde ağız diş sağlığı bilinci oluşturulması etkinliği gerçekleştirdiler. Okul öncesi öğrencilerin ilgi ile izledikleri ve sorular sorarak katıldıkları bu etkinlik ile konuya dikkat çekildi, öğrenciler eğlenerek ve şarkılar dinleyerek bilgi sahibi oldular.