Antrenman ve Hareket Bilimi Dersi MAC’te yapıldı

26 Şubat 2019

Spor Yönetimi Programımız öğrencileri 22 Şubat 2019 tarihinde Antrenman ve Hareket Bilimi Dersi kapsamında MAC GMALL spor kompleksine misafir olarak götürülerek sektör dersi yaptı. Eğitim maksatlı gezimizde dersimize DSÜ hocamız Meral Minic Yılmaz ve Amerikan Futbolu Milli Takımı oyuncumuz olan Tolga Minic destek oldu.

Dersin kapsamında öğrencilerimize;
Tanita cihazı ile Vücut Kitle İndeksi (BMİ) ölçümleri yapmayı ve ölçüm sonuçlarına göre kişiye özel spor programı hazırlamayı uygulamalı olarak öğretildi.
Aletli ve aletsiz gym alanlarını ve gym aletlerini tanıyarak antrenman esnasında kullanma biçimleri öğretildi.

Öğrencilerimiz pilates ve gym floor exercise (GFX) grup dersine katılarak uygulamalı bir şekilde ders eğitimi almıştır.