Jungheinrich Firması ile Sanayi işbirliği kapsamında 2-2 eğitim toplantısı yapıldı.

28 Kasım 2022

Meslek Yüksekokulumuzun bu yıl Makine, Elektrik ve Mekatronik programları için uygulamaya koymayı planladığı sanayi iş birliği tabanlı 2+2 eğitim müfredatı sebebiyle JUNGHEINRICH firması ile yaptığı firma kompleksindeki toplantıya Meslek Yüksekokulu müdürümüz Prof.Dr. Ali Poyraz Gürson, Müdür Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi. Işılay Bilgiç ve Makine ve Metal Teknolojileri ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Öğr.Gör. Taner Karasoy katılmışlardır.

Bu amaçla üniversitemizin hedeflediği “İş yaşamına en yakın üniversite” konsepti sanayi iş birliği noktasına getirilmiş, ayrıca akademisyenlerimiz firma yetkilileriyle birlikte firmada planlanan eğitimlerin detayları konusunda bilgi alıp uzun vadede öğrencilerimizin kariyer hedeflerine uygun olabilecek perspektifte görüş birliğine varılmıştır.