Duyurular

O’COOP 2022-2023 Ön Başvuruları Başladı

23 Aralık 2022

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okan Üniversitesi'nin sizlere sunmuş olduğu ve fakültemiz tarafından başarı ile yürütülmekte olan O'COOPprogramının 2022-2023dönemi ön başvuruları başlamış bulunmaktadır.

Mezuniyet aşamasına gelmiş öğrencilerimizin uygulamalı olarak iş yaşamına hazırlanmalarını hedefleyen O'COOPprogramı, 4 seçmeli ders yerine geçen bir uygulama programı ve eğitimidir.

Program ile ilgili ön başvuru yaparak değerlendirme sürecine dahil olabilmek için aşağıda linki verilmiş olan anketi 6 Ocak 2023 tarihine kadar doldurmanızı rica ediyoruz.

Anket için tıklayınız

Programa dahil olabilmek için 4.sınıf dersleri dahil, bu dönem sonuna kadarki tüm zorunlu derslerin tamamlanmış ve Bahar döneminde mezuniyet aşamasına gelinmiş olunması gerekmektedir.

Diğer taraftan, O’COOPçalışmalarını kendi bulmuş oldukları şirkette yapmak isteyen adayların şirket detay bilgilerini forma girmeleri gerekmektedir. Yapılacak değerlendirme sonucunda şirketin O’COOPprogramına uygun bulunması durumunda, öğrencilerimiz bu şirketlerde de O’COOPyapabileceklerdir.

Önerilecek şirketlerin şahıs şirketi, mikro işletme ve küçük boy işletme olmamaları, KOBİ ve üzeri büyüklükte şirket olmaları gerekmektedir.

O'COOPprogramı Bahar dönemi başlangıcı olan 20 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve Bahar dönemi sonunda tamamlanacaktır.

Mezuniyet için 630 saatlik O’COOPsüresinin fiziksel olarak şirkette çalışarak tamamlanması gerekmektedir.

Program ile ilgili detaylı bilgiyi Bölüm Başkanları, İYBF O’COOPKoordinatörü Dekan Yardımcısı Dr. Ceyda Ovacı (ceyda.ovaci@okan.edu.tr) veya Kariyer Merkezi’nden alabilirsiniz.

Başarılar dileriz.