MİAK’ın akreditasyon ziyareti

10 Ekim 2018

Mimarlık İngilizce Programımızın, Mimarlık Akreditasyon Kurulu’na (MİAK) yapılan akreditasyon başvurusu kabul edildi ve devam eden süreç sonucunda 2 - 4 Ekim 2018 tarihleri arasında program, MİAK tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sürecinde MİAK ziyaret takımı, sergi ve belge inceleme çalışmalarını yürüttü. Bölüm başkanı, dekan, öğretim elemanları, öğrenci temsilcisi, öğrenciler ve mezunlar ile görüştü. Mimari tasarım stüdyolarını ziyaret ederek, rektör, rektör yardımcıları, genel sekreter ve yardımcısı ile düzenlenen toplantıda görüşlerini paylaştı. Üç günlük ziyaret sürecinde kampüs içi kurum binaları ve mekanlar da incelenerek elde edilen gözlemler ziyaret takımı tarafından üst yönetime aktarıldı.