2018-2019 Bahar Dönemi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi Sınavı Final Yeri ve Esasları

29 Nisan 2019

FİNAL SINAVI DUYURUSU

1. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II (ATA-102 ve Ata-112) dersi 2018-2019 Bahar Yarıyılı Final Sınavı laboratuvarlardaki bilgisayarlarda ve mobil telefon ile salonda gözetmen kontrolünde yapılacaktır.

2. Laboratuvarlarda bulunan bilgisayarlara giriş yapabilmek için OİS kullanıcı kodu ve şifresi gereklidir.

3. Mobil cihazdan sınava girecek olanlar cihazlarının sürüm güncellemesini önceden yapmalıdır.

4. Hazırlanan isim listelerine göre öğrencilerin sınava;
a. Hangi laboratuvarda gireceği,
b. Saat kaçta gireceği,
c. Sınava gireceği laboratuvarın hangi fakülte binasında olduğu, belirlenmiştir.
d. İsimlerinizi Öğrenme Merkezi – Duyurular sayfasından kontrol edebilirsiniz.

5. Sınav yerleşim planı ekte sunulmuştur.

6. İsmi listede eksik olan öğrenciler 6 Mayıs Pazartesi tarihine kadar İYBF - Öğrenme Merkezi B105 numaralı ofisine bildirmeleri gereklidir. Lisans öğrencileri lisans.uzem@okan.edu.tr ,Myo Öğrencileri myo.uzem@okan.edu.tr mail adreslerinden de iletişime geçebilirsiniz.

7. Sınava girecek öğrenciler, nerede sınava gireceğini önceden bizzat yerine giderek öğrenecek ve sınav saatinden en az 10 dakika önce yerini almış olacaktır.

8. Sınav beş seçenekli test şeklinde olacak, 20 soru sorulacak ve sınav süresi 25 dakika olacaktır.

9. Sınavda sorun yaşayanlar laboratuvar ve salonda bulunan gözetmenden yardım isteyebilecektir.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KILIÇ