Konservatuvar Tiyatro Bölümü Ek Kontenjan Sınavı Sonuçları

Hogır Emen 100% BURSLU
Ercan Kaya 50% BURSLU
Cemre Naz Arslan 50% BURSLU
1.YEDEK LİSTE (%50 BURSLU)
Beray Kocabaş %50 BURSLU
Muhammet Sertkaya %50 BURSLU
Damla Gümüş %50 BURSLU
2.YEDEK LİSTE (%50 BURSLU)
Emirhan Katanalp %50 BURSLU
Ebubekir Demir %50 BURSLU
Yiğit Cem Tükel %50 BURSLU
3.YEDEK LİSTE (%50 BURSLU)
Yağız Görmüş %50 BURSLU
Atınç Ortanç %50 BURSLU
Melisa Cenikli %50 BURSLU
  1. Yukarıdaki liste adayların başarı sırasına göre yapılmıştır.
  2. Asil Liste’de yer alan adayların kesin kayıtları 11-13 Eylül 2023 tarihleri arasında çalışma saatleri içindedir. Kontenjanda açık kalması durumunda yedek listelerde yer alan adayların kesin kayıtları;
    • 1. Yedek Liste için 14-15 Eylül 2023
    • 2. Yedek Liste için 18-19 Eylül 2023
    • 3. Yedek Liste için 20-21 Eylül 2023
      tarihlerinde, çalışma saatleri içindedir.
  3. Kendi içinde bulunduğu liste için verilen kesin kayıt tarihinin son gününü geçiren aday, kayıt hakkını yitirir.
  4. Yedek listedeki bir adayın kesin kayıt hakkı elde edebilmesi için, kendisine sıra gelmiş olması gerekir.
  5. Kayıt için gerekli evraklar ve bilgi:
    1. Üniversiteye kayıt için gelmeden önce doldurulacak olan ön kayıt formunun bir adet çıktısı
    2. Form için tıklayınız.

3. 2023– YKS Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
    4. Lise diplomasının aslı veya onaylı örneği (veya geçici mezuniyet belgesi aslı) ile bir adet fotokopisi
    5. Henüz mezun olmamış, fakat kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin okudukları liseden muhtemel mezuniyet tarihini belirtir yazı getirmeleri gerekmektedir.
    6. Nüfus Cüzdanı Aslı ve kayıt esnasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne verilmek üzere üç adet fotokopisi.
    7. İkametgâh Beyan Formu (bu form ön kayıt ekranlarında mevcut olup, öğrenci tarafından doldurulması ve çıktısı alınarak kayıt esnasında imzalanarak Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir)
    8. Sabıka Kaydı Beyan Formu (bu form ön kayıt ekranlarında mevcut olup, öğrenci tarafından doldurulması ve çıktısı alınarak kayıt esnasında imzalanarak Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir)
    9. 2003 ve daha önceki yıllarda doğan erkek öğrenciler için askerlik şubesinden alınan yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi (2004 ve sonrası doğumlu erkek öğrencilerin Askerlik Durum Belgesi almalarına gerek bulunmamaktadır)
    10. Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet 4,5cm x 6 boyutunda fotoğraf.
    11. Ödemenin yapıldığını gösterir belge.(Kayıt esnasında Mali İşler Müdürlüğü’nden alınacaktır.)

EKSİK BELGE İLE KAYIT YAPILAMAZ.

• Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz.
  • Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidirler.
  • Fotoğraflarınızın arkasına adınızı ve soyadınızı yazmayı unutmayınız.