Fakültemizde her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilen “Hukukta Kariyer Toplantıları” etkinliğinin ikincisi 20.12.2021 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Mevlana Konferans Salonunda 11:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Hâkimi Mahmut Çelebi’nin konuşmacısı olduğu “Çağdaş Hukuk Devletinde Ceza Yargıçlığı” konulu etkinlikte, hakimlik ve savcılık mesleğine ve yıllar içinde değişen mesleki koşullara değinildi. Etkinlikte kendi deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Mahmut Çelebi’ye öğrencilerimiz tarafından birçok soru yöneltildi.

Hukukta Akademik Söyleşiler etkinliği Dr. Mehmet Akif Poroy'un katılımıyla 27 Aralık 2021 günü saat 10.00'da Mustafa Koçak Amfisinde gerçekleştirildi."Kıbrıs Sorunu ve Uluslararası Hukuk: Bozulan Sözler" başlıklı etkinlikte, Kıbrıs’ın tarihine, Kıbrıs sorununave uluslararası hukuk arasındaki ilişkiye değinildi.