Final Sınavları hakkında

21 Mayıs 2023

Değerli Öğrenciler,

Rektörlük kararı gereğince önümüzdeki haftanın sınav takviminde yer alan bütün derslerin final sınavları online yapılacaktır. Depremzede olup ilk hafta online - sözlü sınava giren ya da online sözlü sınava girmesi gerekirken girmemiş öğrencilerin sınavları geçerlidir ve bu öğrencilere ilgili sınavlara ilişkin ek sınav hakkı tanınmayacaktır.

22 - 23 - 24 Mayıs tarihlerindeki sınavlar sınav takvimdeki gün ve saatte online, 25 - 26 Mayıs tarihindeki sınavlar ise 1 - 2 Haziran’da online yapılacaktır. İlk hafta gerçekleştirilen yüz yüze yazılı sınavlara depremzede olduğu için katılamayıp bu derslerden online sınava girecek öğrencilerin ilgili derslerinin sınav günü ve saati, öğretim üyeleri tarafından O'Learn üzerinden ayrıca duyurulacaktır.

Finav Sınav Programını görüntülemek için tıklayınız.

Bilginize önemle sunulur.