Mühendislik Fakültemiz bünyesindeki akredite program sayısı dörde çıktı

21 Temmuz 2017

Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Programı MÜDEK tarafından akredite edildi. Böylece Mühendislik Fakültemiz bünyesindeki akredite program sayısı dörde çıktı. Önümüzdeki iki yıl içinde Mühendislik Fakültemiz tüm programları için akreditasyon almayı hedefliyor.

MÜDEK Akreditasyonu olan programlardan mezun olan öğrenciler EUR-ACE etiketine hak kazanıyor ve böylece 21 Avrupa ve Asya ülkesinde geçerli olan bir diploma alma hakkı da elde ediyor. Ayrıca MÜDEK’in “Washington Accord” üyesi olduğu bu programlardan mezun olan öğrencilerin diplomaları Avustralya, Kanada, ABD’nin de dahil olduğu 17 ülke tarafından kabul görüyor. Öğrenciler bu ülkelerin mühendislik odalarına kayıt yaptırabiliyorlar.