Etkinlikler

Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması 2019

18 Şubat 2019
Etkinlikler

Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması lise düzeyindeki öğrencilerimizi sosyal girişimcilik yolculuklarında heveslendirmek ve onları üniversite eğitimleri boyunca maddi olarak destekleyebilmek amacı ile her yıl düzenlenmektedir.

Gelen her bir başvurunun değerlendirilmesi, sosyal girişimcilik alanında çalışmalar yapan akademisyenlerin oluşturduğu jüri tarafından “Projenin hedef aldığı sosyal sorunun tespiti”, “Projenin misyonu ve stratejik planı”, “Projenin mevcut ve gelecek hedeflerinin belirlenmesi”, “Projenin pazarlama planı”, “Projenin finansal planı”, “Proje sahibinin motivasyonu ve yeterliliği” ve “Projenin Sosyal Girişim Planı çerçevesinde yazılması” başlıklarında özgünlük, gerçekçilik ve uygulanabilirlik üzerinden yapılır.

Altıncı dönemini 2019'un Nisan ayında sonuçlandıracağımız yarışma ile hedeflediğimiz daha fazla öğrencinin sosyal girişimcilik kavramı ile tanışmasını sağlamaktır.

Başvuru şartlarını görüntülemek için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.