Miami Tanıtım Toplantısı 27 Eylül Salı günü Mevlana Konferans Salonu’nda

26 Eylül 2016

ABD'nin Florida Eyaleti'nde Amerikan yasalarına göre kurulan Okan International University, Amerika’nın en gözde şehirlerinden Miami’deki kampüsünde eğitim-öğretim veriyor. Okan International University, ileri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilerimize, İngilizce hazırlık eğitimini ABD'de gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Okan Üniversitesi’nin ücretli bölümlerine yerleşen öğrencilerimiz, İngilizce Dil Hazırlık sınıfını isterlerse Okan International University'de ek bir eğitim ücreti ödemeden okuyabiliyor. %25 ve %50 burslu olarak yerleşen öğrencilerimiz de eğitim ücretlerine ek bir ücret olmaksızın Miami’de hazırlık okuma imkanını sahipler. Tam burslu öğrencilerimiz ise bölüm eğitim ücretlerinin %50’sini ödeyerek Miami’de hazırlık okuma imkanı bulabiliyor. Konu hakkında detaylı bilgi 27 Eylül Salı günü saat 13.00’da, Mevlana Konferans Salonu’na gerçekleştirilecek Miami Tanıtım Toplantısı’nda verilecek.