Sektör Kampüste Programı: Kariyerindeki Fırsatları Keşfet!

27 Şubat 2024

Üniversitemiz, sektör çalışanları ile üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, öğrencilerin en güncel bilgileri sektör profesyonellerinden öğrendiği, üniversite-sanayi işbirliğini verimli ve etkili bir noktaya taşımayı hedefleyen Sektör Kampüste programında yer aldı.

Milli Teknoloji Akademisi çatısı altında yürütülecek, erişilebilirliği ve fırsat eşitliğini temel alan program ile tüm üniversitemiz öğrencilerine ülkemizin öncü firmalarına ulaşabilme ve firma profesyonellerinden ders alabilme imkanı sunulmaktadır.

Program sayesinde lider firmalarla birebir iletişimde olan öğrencilerimiz için staj ve kariyer olanaklarına ulaşım kolaylığı sağlanarak istihdam için önemli bir fırsat oluşturulurken, firmalar için de ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağını doğrudan yetiştirebilmesi ve istihdam edebilmesi için bir yol sunulmaktadır.