Zorunlu/Seçmeli İngilizce Dersleri Güz Dönemi Muafiyet Sınavları

09 Eylül 2022

Üniversitemizde verilen Zorunlu/Seçmeli İngilizce dersleri için 26-27 Eylül 2022 tarihlerinde O'Learn platformu üzerinden online olarak muafiyet sınavları yapılacaktır. Lütfen muaf olmak istediğiniz dersin sınav gün ve saat bilgisi içinsınav takvimine tıklayınız.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin aşağıda bulunan sınav başvuru formunu 22 Eylül 2022 saat 23:59'a kadar doldurmaları gerekmektedir. Birden fazla ders için muafiyet sınavına girilmesine izin verilmemektedir. Bu koşulu yerine getirmeyen öğrencilerin sınav notları değerlendirme dışı bırakılacaktır. Lütfen ders kodu seçmeden önce, muaf olmak istediğiniz dersin kodunun doğruluğundan emin olunuz. Yanlış başvurularda sorumluluk öğrenciye aittir. Sınavda başarılı olan öğrencilere "G" harf notu verilecektir.

BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.