İngilizce Dersleri Muafiyet Sınav başvurusu

11 Eylül 2017

SHMYO Önlisans öğrencilerimizin dikkatine:

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun SYAD 201 ve SYAD 202 İngilizce 1 ve İngilizce 2 derslerinin Muafiyet Sınavı 20 Eylül 2017 Çarşamba günü ÖRGÜN öğretim için saat 14:00-15:00 arasında Tuzla Kampüsü’nde, 2. ÖĞRETİM öğrencileri için ise yine aynı gün saat 18:00-19:00 arasında Kadıköy Kampüsü’nde yapılacaktır.

Bu sınava girmek için başvurular 11 Eylül-18 Eylül 2017 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

Sınavın tekrarı olmayacağı için sınava girmeyen öğrencilerin bu dersleri almaları zorunludur. Başvurular 18 Eylül 2017’de saat 14:00 itibariyle sona erecektir. Sınava gelirken yanınızda Okan Üniversitesi kimliğinizi, ayrıca resmi bir kimlik belgenizi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport veya evlilik cüzdanı), kurşun kalem ve silgi bulundurmanızı rica ederiz.

Yanınızdaki cep telefonlarınızı ve iletişim ile ses ve görüntü aktarımı ve kaydı işlevi olan her türlü araç gereçlerinizi sınav gözetmenlerinize sınavlarınız başlamadan önce mutlaka teslim ediniz. Sınav sırasında yanınızda böyle bir aygıtın olduğunun anlaşılması, sınavınızın doğrudan geçersiz sayılmasına ve kopya incelemesine neden olur.