İstanbul Okan Üniversitesi

Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi

MENU

Günümüzde elektronik ortamda var olan bilgiler, ekonomiye ve iş dünyasına yön vermekte, bireyler de e-öğrenmenin önemini kısa zamanda kavramış bulunmaktadırlar. Rekabet ortamında öğrenmek ve bilgilere hızlı bir şekilde erişmek çok önemli. Uzaktan eğitim, öğrenenle öğretenin fiziksel olarak birbirinden uzakta olduğu bir eğitim biçimi olma özelliğiyle isteyene, istediği yaşta, istediği yer ve zamanda, istediği hızda öğrenme olanağı sağlar.


Okan Üniversitesi, bir dünya üniversitesi olma yolundaki adımlardan birini daha E-Üniversite Projesi’ni hayata geçirerek atmıştır. Uzaktan Eğitim Merkezi’nin geliştirdiği proje, yeni dönemin koşullarına en uygun yöntemlerle öğrencilerine bilgi sunmak üzere hizmetine devam etmektedir.


Uzaktan eğitim derslerine yönelik olarak başlattığımız uygulamalarla, teknolojinin en yeni olanaklarını öğrencilerimize sunabilmek ve bu anlamda gelişmelerini sağlamak üzere kurulan UZEM, uzaktan öğretim teknolojileri alanındaki eğitim, araştırma ve uygulamaların geliştirilmesinde anahtar rol oynamaktadır.

Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi sayfasına gitmek için tıklayınız.