Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce) programımız, hızla evrilen küresel seyahat ve ulaştırma sektörüne adapte olmak isteyen öğrencilere kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. Üç yıl süren bu program, öğrencilere hem sektöre hemen etki edebilmeleri için pratik operasyonel beceriler kazandırmayı hem de stratejik düşünce ve liderlik yeteneklerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Programın bir yıl süren İngilizce hazırlık aşaması, öğrencilere uluslararası düzeyde etkili iletişim kurma becerilerini geliştirme fırsatı sunmaktadır. Mezunlarımız, havayolu şirketleri, havaalanları, havaalanı yer hizmetleri, ikram ve kargo şirketleri ve diğer havacılık otoriteleri de dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde istihdam edilebilmektedir. Tüm havacılık programlarımızda Mesleki İngilizce dersleri ve sektörün önde gelen firmalarında çalışan akademik kadromuz tarafından yürütülen esnek müfredatımız ile eğitimlerini görmektedirler. Öğrencilere, sektörde staj yapma ve önemli bağlantılar kurma fırsatları sunularak, mezuniyet sonrasında iş bulma süreçlerine destek olunmaktadır.

Eğitim Süresi: 2 Yıl
Puan Türü: TYT
İngilizce Hazırlık: Zorunlu
Program Türü: Örgün Öğretim
Eğitim Kampüsü: Tuzla Kampüsü
Staj: İsteğe Bağlı

Ders müfredatını görüntülemek için tıklayınız.

Program Danışmanı

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)

Öğr. Gör. Selçuk Sunay

E: selcuk.sunay@okan.edu.tr
T: 0 (216) 677 16 30 #2712
Ofis Bilgisi: Tuzla Kampüsü B Blok Giriş Katı A119
Lisans: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Yüksek Lisans: Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Doktora: İzmir Ekonomi Üniversitesi (Devam ediyor.)
Araştırma Konuları: Uluslararası Örgütler, Uluslararası Güvenlik

Danışma Komitesi

• Öğr. Gör. Süleyman Sırrı İshakbeyoğlu – Atlas Global OCC Manager- Head of Integrated Operations Control Center – Redstar Aviation Flight Dispatcher
  • Öğr.Gör. Murat Aydoğdu – EASA/JAA 050 Meteorology TR/EN for PPL/CPL/ATPL Ground Instructor Aeronautical/Military Meteorologist Senior Forecaster/ Meteorologist at ATATÜRK Intl.
  • Öğr. Gör. Önder Taşdelen – Pegasus Airlines DCS System Manager
  • Öğr. Gör. Özlem Boztepe – THY Kıdemli Kabin Amiri