2018 Sözleşme Dönemi Erasmus Program Ülkeleri Hareketliliği Dil Sınavı

20 Eylül 2018

2018 Erasmus+ (2018 - 2019 bahar ve 2019 - 2020 güz dönemi) öğrenim ya da staj hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için 10 Ekim 2018 tarihinde İngilizce Yazılı Dil Sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 20 Eylül – 8 Ekim 2018 tarihleri arasında online başvurularını tamamlamaları ve çıktısını Erasmus ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Online başvuru sırasında karşınıza çıkacak program kodlarından KA103’ü seçmelisiniz. Başvurularda fotoğraf zorunludur.

Online başvuru için “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası girilecek, şifre OIS sistemine giriş için kullandığınız şifre olacak.

Online Başvuru için tıklayınız.

Başvuru belgesi eksik olan öğrenciler dil sınavına katılamaz. Belge teslimi için son tarih 9 Ekim 2018 Salı günü, mesai bitimidir.

Sınav Tuzla Kampüsündeki Yabancı Diller Koordinatörlüğü dersliklerinde olacaktır. Yazılı sınav derslikleri web sayfalarımız üzerinden ilan edilecektir.

Sınav tarihi ve saati: 10 Ekim 2018 Çarşamba saat 14:00
Sözlü sınavlar 12 ve 17 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Sözlü sınava girmeyen öğrenciler otomatik olarak elenirler. Derslikler sınavdan önce web sayfamız üzerinden ilan edilecektir.

Sınava Katılım Koşulları:
1. İstanbul Okan Üniversitesi’nde tam zamanlı ve en az ikinci sınıf öğrencisi olmak
2. Genel not ortalamalarının lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 olması gerekmektedir.
3. Erasmus stajına son sınıf öğrencileri başvurabilir ve stajlarını mezuniyetlerinden itibaren 1(bir) yıl içinde tamamlayabilirler.