Tıp Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi

19 Eylül 2018

Tıp Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni’nin 5’incisi 18 Eylül 2018 tarihinde Tuzla Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Semih Baskan 1. sınıf öğrencilerine “Hekimliğe ve hekimlik camiasına ilk adımlarınızı bugün beyaz önlük giyerek atıyorsunuz. Beyaz saflığın, temizliğin ve arınmışlığın simgesi. 2024 yılında Hipokrat andını içerek hekim olacaksınız” sözleriyle seslendi.

Öğrencilerimize önlüklerini Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr Mithat Kıyak ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Semih Baskan giydirdi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan konuşmasında Tuzla’daki Uygulama ve Araştırma Hastanemiz ve Acıbadem’deki Polikliniğimizle, Diş Hastanelerimizle sağlık alanında güçlü duruma geldiğimizi belirtti.