Kazak doktor misafirlerimizi ağırladık

21 Aralık 2016

Kazakistan’dan 14 Aralık 2016 tarihinde gelen doktorlarımız önce Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Semih Baskan tarafından karşılandı. Kendilerine Türkiye’deki mezuniyet öncesi ve sonrası tıp eğitimiyle ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. Daha sonra, Kazakistan’da mevcut tıp eğitimi ile ilgili bilgiler konuk doktorlarımızdan öğrenildi.
Tıbbi laboratuvarlarımız ve Simülasyon Merkezimizi ziyaret eden konuklarımız, gördükleri düzen, çağdaş ve teknolojik yapılandırılma ve mükemmeliyet karşısında hayranlıklarını gizlemeyerek başarı dileklerini ilettiler.
Ertesi gün, yeni hizmete açılan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde Başhekim Prof. Dr. İlhan Günay tarafından kendilerine bilgi verildi. Bunu takiben başta kardiyoloji, radyodiyagnostik ve yoğun bakım üniteleri olmak üzere hastanenin tüm bölümleri gezdirilerek bilgiler aktarıldı. Yoğun geçen 3,5 günlük eğitim programı sonunda Kazak doktorlar üniversitemiz ve hastanemizden iyi izlenimlerle ayrıldılar.