Öğrencimiz birincilik kazandı

14 Mayıs 2019

Artella Ahşap Kapı Sistemleri’nin üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve tasarım alanına ilişkin bölümlerinde okuyan öğrenciler için düzenlediği Kapı Tasarlıyorum Yarışması’nın üçüncüsü, Alpar Mimarlık Kurucusu Mimar Tahsin Alpar, Gönye Mimarlık Kurucu Ortağı İç Mimar Gönül Ardal, AE Mimarlık Kurucusu Mimar Ahmet Erkurtoğlu, Artella Genel Müdürü İç Mimar Ahmet Yalçın ve Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mimar Esin Tümer’den oluşan jüri değerlendirmesi ile sonuçlandı. Konusunun sürdürülebilirlik olduğu yarışmanın ödül töreni 2 Mayıs Perşembe 2019 günü İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü’nde düzenlendi. Toplam 2500 tasarım başvurusunun gerçekleştiği Kapı Tasarlıyorum Yarışması’nın birincilik ödülünü “Berzah” isimli tasarımıyla, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencimiz Fırat Altundağ kazandı.