Öğretim görevlimiz Sema Yalçın jürilik yaptı

07 Aralık 2018

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında gerçekleşen 10. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışmasında bu yıl “Sadelikteki Yaratıcılık” olarak belirlenen tema için 125 tasarımcı tarafından hazırlanan 375 tasarım yarıştı. Yarışmaya Moda Tasarımı Bölümümüzden iki öğrencimiz katıldı.

Başkanlığını Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Işık’ın yaptığı jüri üyeleri arasında tasarımcı Erol Albayrak ve Mimar Sinan Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyeleri ile birlikte Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü Başkan Yardımcımız öğretim görevlisi Sema Yalçın da yer aldı.

Yarışmanın finalisti İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde EGSD partnerliğinde İzfaş tarafından 22 - 25 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nda belli olacak.