Öğrencilerimiz Aydos Ormanı’nda çevre temizliği yaptı

26 Eylül 2018

Üniversitemiz ve Kartal Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Her atık çöp değildir” etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Kartal Aydos Ormanı’nda çevre temizliği yaptı. 30 öğrencimizin katıldığı etkinlikte çöp, plastik, kağıt, cam ve metal atıkları geri dönüşüme kazandırıldı.

Etkinliğin gerçekleştirmesinde öncülük yapan Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi Görkem Önal “Çevre Haftası dolayısıyla belediyeye öğrencilerimizle birlikte doğa yürüyüşü ve çevre temizliği yapmak istediğimizi ilettik. Aydos Ormanı’nda gerçekleştirilen temizlikte Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars da bizimleydi. Etkinlik sonunda yaklaşık 100 çöp poşeti toplanarak geri dönüşüm sağlandı” diye konuştu.