Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin mezuniyet defilesi

14 Mayıs 2018

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin mezuniyet defilesi ve mezuniyet sergisi açılışı 11 Mayıs 2017 tarihinde Hilltown Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Öğrencilerimiz diploma projesi tasarımlarını “Risk” teması altında oluşturdu.

17 öğrencinin mezuniyet koleksiyonları, moda sektörünün duayenlerinden koreograf ve Öğretim Üyemiz Başak Gürsoy’un organizatörlüğünde gerçekleştirilen defilede seyirciyle buluştu.

Mezuniyetleri ile birlikte sektöre giriş yapacak geleceğin tasarımcı adaylarının yaşamdan, korkulardan, başarmak için alınan risklerden yola çıkarak farklı alt temalar ile hazırladıkları koleksiyonları büyük ilgi görürken, öğrencilerin tasarımlarını aralarında ünlü oyuncular İpek Tenolcay ve Aylin Arasıl’ın yer aldığı jüri değerlendirdi.