Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz 2. kez “Premiere Vision İstanbul”da

01 Mart 2018

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz, 7-9 Mart 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek tekstil ve moda sektörünün dünyadaki en büyük fuarlarından “Premiere Vision İstanbul”da 2. kez yer alacaklar. Moda Tasarımı öğrencilerimizden oluşan dört ekip, fuar süresince YKK aksesuarları ve fuar katılımcılarının sağladığı kumaşları kullanarak “kapüşonlu sweatshirt” tasarlayacak. Yarışmacılar, tasarımlarında Première Vision moda ekibinin verdiği brief doğrultusunda, geçen sezon ödüle layık görülen “Büyülü Ormanın Gölgesi” temasını kullanacaklar. Fuar ziyaretçileri, bu yaratıcı projenin tüm adımlarını canlı olarak izleme ve geçen sezon bu alanda tasarlanan çantaları görme fırsatına sahip olacaklar.