EÜT Bölümümüz “Bu Stand’da İş/Tasarım Var!” seminerindeydi

21 Mart 2016

Endüstri Ürünleri Tasarımı (EÜT) Bölümümüz 18 Mart 2016 Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar (ICEC)’da Sergileme ve Stand Tasarımcıları Derneği tarafından düzenlenen “Bu Stand’da İş/Tasarım Var!” seminerindeydi. EÜT 301 ve EÜT 302 Ürün Tasarım Stüdyosu dersleri kapsamında dersin öğretim elemanı Yrd. Doç. Dr. Pınar Öztürk Demirtaş ve araştırma görevlileri Burcu Torum, Nehir Taştan ve öğrencileri Nadiye Karagüzel, Mete Meral, Emre Aktuna, Nur Çetin, Aksel Aslan, Bükre Koçak, Esra Dökmeci ve Özge Göksu ile seminere katıldı.

Stand tasarım alanındaki gelişmeler ve bu alanda gelişen iş fırsatları hakkında bilgi verilen seminerde öğrenciler, sektör konusunda bilgi edindi. Ayrıca seminer sonrasında gerçekleşen söyleşide stand sektöründen kişilerle tanışıp sohbet etme imkanı buldular.