Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimizin Dikkatine / Graduate Students in Masters (with thesis) and Doctoral Programs

11 Haziran 2020

YÖK Yürütme Kurulu'nun, 13.05.2020 tarihli (Oturum No: 30) toplantısında alınan karar uyarınca Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimizin Open Researcher and Contributor ID (ORCID) numarası alımları zorunlu hale gelmiştir.

İlgili karar gereği en geç 31.07.2020 tarihine kadar ORCID numarası alınması konusunda gereğini siz değerli öğrencilerimize bildiririz.

ORCID numarası almak için tıklayınız.

Dear Graduate Students,
In accordance with the Council of Higher Education's decision, all the students studying in Masters (with thesis) and Doctoral programs should have an ORCID ID (Open Researcher and Contributor ID) number.

Please register from orcid.org web site to obtain an ORCID ID, no later than 31.07.2020

Regards

Click for ORCID ID number