2019 KA107 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Ortak Ülkeler Hareketliliği ve İkili Değişim Programı için Rusça Dil sınavı

04 Ekim 2019

2019 Erasmus+ ve ikili değişim programı kapsamında (öğrenim için 2019 - 2020 bahar ve 2020 - 2021 güz dönemi, staj için 2019-2020 yaz dönemi) öğrenim ya da staj hareketliliğinden faydalanmak isteyen Rusça Mütercim Tercümanlık bölümü öğrencilerimiz için 23 Ekim 2019 Çarşamba günü Rusça Dil Sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 22 Ekim Salı gününe kadar kimoerasmus üzerinden online başvurularını tamamlamaları ve çıktısını Erasmus ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurularda fotoğraf zorunludur.

İlk defa başvuruyorsanız “Erasmus değişim programına ön başvuru yapmak için tıklayınız” bağlantısı üzerinden hesabınızı oluşturmanız ve ardından “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası, “şifre” için OIS sistemine giriş için kullandığınız şifreyi girerek başvurunuzda ilerlemeniz gerekmektedir.

Sınav tarihi ve yeri: 23 Ekim 2019 Çarşamba saat 14:00, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi A329

Sınava Katılım Koşulları:

• İstanbul Okan Üniversitesi’nde tam zamanlı öğrenci olmak (bu sebeple yandaldan başvuru yapılamaz)
  • Rusça Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğrencisi olmak
  • Genel not ortalamalarının lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 Genel Not Ortalaması
  • En az 1. Sınıfın ilk dönemini bitirmiş olmak (Genel Not Ortalaması şartı arandığından)