2019 yılı DGS Hazırlık Kursu müracaatları başladı

19 Aralık 2018

İstanbul Okan Üniversitesi’nin yüksekokul 2. sınıf öğrencileri için düzenlenmiş olduğu Dikey Geçiş Sınavı’na hazırlık kursu başlamış olup başvuru şartları ve başvuru yeri aşağıda yer almaktadır.

Başvuru Tarihleri: 17 Aralık 2018 - 2 Ocak 2019
Kurs Başlangıç Tarihi: 26 Ocak 2019

Kursa Başvuru Yapacak Öğrenciler: Okan Üniversitesi MYO-SHMYO Mezunları ve 2. sınıf öğrencileri

Öğrencilerin Müracaat Edeceği Kurs Bölümü:
Sayısal – Sözel

Seviye Belirleme Sınavı: 5 Ocak 2019 Cumartesi günü Saat 10:00'da Kadıköy Kampüsü'nde yapılacaktır.
Kayıt formu OKAN Üniversitesi Kadıköy Kampüsü MYO kütüphanesinden temin edilecektir.

Kurs depozito ücretleri:
Kadıköy Mali İşler Birimi tarafından alınacak ve kurs sonunda gerekli devam şartının sağlanması halinde iade edilecektir.

Kayıt Ücreti: Bölüm başına 100TL’dir. Kayıt ücreti öğrencinin devam şartlarını yerine getirmesi halinde kurs sonunda öğrenciye iade edilecektir. 4 hafta devamsızlık yapan öğrencinin kayıt ücreti iade edilmeyecektir.

Doküman Ücreti: Öğrenci başına doküman ücreti 50 TL'dir. Doküman ücreti iade edilmeyecektir.