İstanbul Okan Üniversitesi

Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi

Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi

İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanesi - Tuzla

Adres: Aydıntepe Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi, No: 2 Tuzla/İstanbul

Telefon: 444 98 63
Faks: 0(212) 272 63 47
E-Posta: info@okandis.com

İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Diş Hastanesine Ulaşım

Kadıköy Yönünden, Tuzla Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Toplu Taşıma Ulaşım Seçenekleri;

• 130 A, 130 Ş numaralı otobüsler ile Tuzla Aydıntepe Mah. Köprüsü durağında inerek, Evora Sitesinden geçen minibüse binilmesi gerekmektedir.
  • Kadıköy- Tavşantepe Metro hattı üzerinde, Soğanlık Durağında inilmesi halinde 500 T otobüse ile Tuzla Aydıntepe Mah. Köprüsü durağında inerek, Evora Sitesinden geçen minibüse binilmesi gerekmektedir.
  • Kadıköy-Tavşantepe metrosunu kullanarak, tavşantepe durağından indikten sonra Okan Sağlık Grubu ring severleri kullanılarak ulaşılabilir. Eğer ring servis ulaşımı yapılamadıysa Aydıntepe durağında aktarma yapılabilecek, 130 A, 130 Ş, 500 T gibi otobüsler ve minibüs ile ulaşım sağlanabilir.
  • Gebze Yönünden, Tuzla Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Toplu Taşıma Ulaşım Seçenekleri;
  • 17 B Kartal Metro hattını kullanarak, Tuzla Aydıntepe Mah. Köprüsü durağında inerek, Evora Sitesinden geçen minibüse binilmesi gerekmektedir.
  • Harem-Gebze minibüsi kullanarak Fabrikalar durağı ve Evora sitesinden geçen minibüse binilmesi gerekmektedir.

444 OKAN(6526)

Kroki için tıklayınız.