Okan Üniversitesi Türkiye’nin en genç sosyal girişimcilerini ödüllendiriyor!

04 Mart 2015

Türkiye’de ilk kez başlattığı “Girişimcilik Dersi” ile öğrencilerinin girişimci ruhunu ortaya çıkararak onlara farklı bir vizyon kazandırmayı hedefleyen üniversitemiz, 2014 yılında ilkini düzenlediği Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması ile Türkiye’nin en genç girişimcilerine hem eğitim bursu hem de projelerini gerçekleştirme fırsatı verdi.

Nisan ayında düzenlenecek Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması’nın ikincisi ile bir kez daha genç liseliler fikirlerini Türkiye’de sosyal girişimcilik alanına önderlik eden Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Sorumluluk Uygulama-Araştırma Merkezi Müdürümüz ve Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ezgi Yıldırım Saatçi, Nasuh Mahruki, Serra Titiz, Hülya Denizalp ve İbrahim Betil gibi başarılı isimlerle buluşturma fırsatını yakalayacak. Ayrıca üniversitemiz tarafından tüm üniversite eğitimleri boyunca verilecek yüzde yüze varan oranlarda burs ödülü kazanma şansına da sahip olacaklar.

Ödüller

- Birinciye: Okan Üniversitesi yüzde 100 eğitim bursu. (Okan Üniversitesi burs yönergesi uyarınca tüm eğitim dönemini kapsıyor)

- İkinciye: Okan Üniversitesi yüzde 50 eğitim bursu. (Okan Üniversitesi burs yönergesi uyarınca tüm eğitim dönemini kapsıyor)

- Üçüncüye: Okan Üniversitesi yüzde 25 eğitim bursu. (Okan Üniversitesi burs yönergesi uyarınca tüm eğitim dönemini kapsıyor)

*Yarışmaya katılmak isteyen lise öğrencilerinin 3 bin kelimeden oluşan proje sunumlarını aşağıdaki linkte yer alan formu doldurarak sosyal girişim iş planları ile birlikte göndermeleri gerekiyor.

*Yarışmanın katılım koşulları, şartları ve ödül bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız.

Yarışma Takvimi