Duyurular

Uzem Önlisans 2018-2019 Bahar Dönemi Final Sınav Yeri Ve Esasları

10 Nisan 2019

2018-2019 Bahar Dönemi Uzaktan eğitim Ön lisans programları final sınavları 4 Mayıs Cumartesi günü 14.00-17.30 saatleri arasında olmak üzere Kadıköy (Hasanpaşa) Kampüsü'nde gerçekleştirilecektir. Sınavlar bilgisayar üzerinden online olarak gerçekleştirilecek olup, sınavlara Kampüs dışından giren, gözetmen eşliğinde sınavı gerçekleştirmeyen ve sınıf listelerinde imzası bulunmayan öğrencilerin sınavları iptal edilecektir. Sınavda kimlik kontrolü yapılacak olup kimliklerinizi (Okul Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

NOT:UMISG206 Mezuniyet Projesi Dersinde hazırlanan projeler, final notu olarak değerlendireceği için final sınavı yapılmayacaktır.

Sınav Esasları

1.Önlisans final sınavları Kadıköy (Hasanpaşa) Kampüsü'nde online olarak O'LEARN (olearn.okan.edu.tr) platformu üzerinden yapılacaktır.

2.Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.

3.Sınava girişte hata yapmamak için O'LEARN'a ait kullanım kılavuzlarına https://www.okan.edu.tr/uzem/sayfa/1048/kilavuz/ad... erişerek inceleyebilirsiniz.

4.Her öğrenci belirlenen gün ve saatte sınava girecek şekilde sisteme tanımlanmıştır. Sınav gününde ve saatinde sınava giremeyen öğrenciler, başka bir günde ve bölümle sınava giremeyecektir.

5.Her sınav için 30 dakika süre belirlenecek olup, oluşturulduğu oturum saati aralığında aktif olacaktır. Sınava başla dediğiniz takdirde sınavına giriş gerçekleşmiş olacaktır. Sınavdan çıkış yaparak tekrar giriş yapma hakkı bulunmamaktadır.

6.Öğrenciler istediği sınavdan başlayarak oturum süresince sınavlarını tamamlayacaktır.

7.Sınavlara kampüs dışından girdiği tespit edilen, sınavını tamamlamış olmasına rağmen dağıtılacak sınıf listelerinde imzası bulunmayan öğrencilerin sınavları iptal edilecektir.

Final Sınavı Sınıf Listesine Erişmek için Tıklayınız.