Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İngilizce)

Rekabetin yoğunlaştığı havacılık sektöründe çabuk karar verebilen, kavramsal düşünebilen ve aynı zamanda operasyonel düzeydeki faaliyetlere hakim, çok yönlü ara elemanların yetiştirilmesi temel amacımızı oluşturmaktadır. Eğitim öğretim programımız öğrencilerimizin amacımıza hizmet eden niteliklere sahip olarak yetişebilmesi doğrultusunda hazırlanmıştır. İsteyen öğrenciler bir yıl İngilizce Hazırlık Eğitimi alabilirler.

Mezun olan öğrencilerimiz, Havayolu İşletmeleri ve Havaalanlarının değişik faaliyet alanlarında ve aynı zamanda havacılık sektörüyle ilişkide olan diğer işletmelerde çalışabilmektedirler. Programı tercih edecek öğrencilerin sektörde Kabin memuru olarak çalışabilmeleri için, Türk Hava Yolları Kabin Memuru İşe Alım Kriterleri özel koşul olarak ele alınmaktadır.

Eğitim Süresi: 2 yıl
Zorunlu Hazırlık: Var
Puan Türü: TYT
İkinci Öğretim: Yok
Staj: İsteğe bağlı staj mevcuttur

Ders müfredatını görüntülemek için tıklayınız.