Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)

Ulaşım ve seyahat hizmetleri, günümüz ekonomilerinde gitgide yaygınlaşmakta ve dünyanın en önemli sektörü haline gelme yolundaki faaliyet alanlarıdır. Milyonlarca kişiye istihdam olanağı sağlayan sektörler gelişen ve ucuzlayan seyahat olanakları nedeniyle büyümekte ve global hale gelmektedir. Bu olgu, iş piyasasında mesleki bilgilerinin yanı sıra yabancı bilgisi de güçlü gençlere duyulan ihtiyacı arttırmaktadır. İngilizce Sivil Havacılık Programı bu amaçla kurulmuştur. Bir yandan mesleki donanımını teprik ve uygulamalı eğitimle pekiştirecek bir yandan da üst düzey yabancı dil bilgisine vakıf öğrenciler yetiştirmek. 1 yılı hazırlık olmak üzere 3 yıl süren programımızdan mezun olan öğrencilerimiz, hava yolu işletmeleri ve havaalanının değişik faaliyet alanlarında ve aynı zamanda havacılık sektörüyle ilişkide olan diğer işletmelerde istihdam edilebilmektedir.

Eğitim Süresi: 2 yıl
Zorunlu Hazırlık: Var
Puan Türü: YGS-6
İkinci Öğretim: Yok

Ders müfredatını görmek için tıklayınız.

Danışma Komitesi

• Sefa İnan - Airlinehaber.com İnternet Portalı Sahibi / Uçak Teknisyenleri Derneği Onursal Başkanı
  • Zeki Yılmazabdurrahmanoğlu - Turkish Technic Uçak Bakım Başkanlığı
  • Ozan Kural - Turkish Technic Uçak Bakım Başkanlığı