Mezun Öğrenci Buluşması yapıldı

10 Mayıs 2017

Hukuk Bölümü Adalet Programımız, bölüm olarak ilki düzenlenen Mezun Öğrenci Buluşmalarını gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü Hukuk Bölüm Başkanımız Öğretim Görevlisi Elif Şahin’in yaptığı seminerde, Adalet Programı öğrencileri kendileri ile aynı yollardan geçerek mezun olan, ve şu an kimisi kariyer sahibi olmuş kimisi ise hukuk fakültelerinde lisans eğitimine devam eden arkadaşlarının tecrübelerinden yararlandılar. Seminere mezunlardan, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Zabıt Katibi Çağla Şişik, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Fatma Erdoğan, Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu stajyer avukat Ayşe Özcan, Makedonya Uluslararası Mit Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, Efes Varlık Yönetim A.Ş İcra Koordinatörü Fatih Eğriboyun, Aydın&Aydın Hukuk Bürosu Yönetici Yardımcısı Yaprak Erikçi, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Kahraman Cüre, Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Neşet Fatih Vural, Polat Hukuk Bürosu Yönetici Yardımcısı Gülçin Merve Çelik, Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Zeynep Ulu, Silivri Cezaevi Büro Personeli Yunus Yaşar, Maltepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans öğrencisi Yasemin Küçükler katılım gösterdiler.