MYO öğrencilerimizin mezuniyet defilesi

10 Mayıs 2017

Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı öğrencilerimizin mezuniyet defilesi 9 Mayıs 2017 tarihinde Kadıköy Kampüsümüzde yapıldı. Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi İsmail Doğan ve Program Başkanı Öğretim Görevlisi Mine Besen Yalçın ve Öğretim Görevlisi Şenel Genç'in danışmanlığında öğrencilerimiz tropik esintiler temasıyla bir defile gerçekleştirdiler.

Defilede Uğurkan Erez ajansın profesyonel modelleri Tuğba Karaca, Ebru Güzel, Sinem Sülün, Alona Kral, Ecehan Epçim ve Zeliha Çal podyuma çıktı. Canlı yaprakların, çiçeklerin, bambuların adeta giysilerle dans ettiği defilenin modelleri kadar öğrencilerin de profesyonel duruşu finalde büyük alkışa neden oldu. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bilgin Orhan Örgün bugünün mezunları yarının moda tasarımcısı olan gençleri teşekkür belgeleriyle onurlandırdı.