Harita Yüksek Mühendisi Ali Uğur Coşkun Yerel Yönetimler Programı’nın konuğu oldu

18 Mart 2016

Öğretim üyemiz Doç. Dr. Seda H. Bostancı’nın İmar Planları ve Mevzuatı dersine, 16 Mart 2016 Çarşamba günü; belediyelerde arsa ve arazi düzenlemesi, 18. Madde uygulaması, harita türleri, harita üretim çeşitleri ve imar planlama faaliyetleri üzerine kapsamlı sunumu ile Sarıyer Belediyesi’nden Harita Yüksek Mühendisi Ali Uğur Coşkun konuk oldu. Yerel yönetimler programı öğrencilerimiz sordukları çeşitli sorularla imar faaliyetleri üzerine bilgiler edindi.

Aynı zamanda öğrenciler bu bilgilerle birlikte 17 Mart Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısına katılarak, imar planlarının onaylanma sürecini yerinde görme fırsatı elde ettiler.