Temel İngilizce 1 ve Temel İngilizce 2 Dersleri Muafiyet Sınav başvurusu

11 Eylül 2017

MYO Önlisans öğrencilerimizin dikkatine:

Meslek Yüksekokulumuzun MING 151 ve MING 152 kodlu Temel İngilizce 1 ve Temel İngilizce 2 derslerinin Muafiyet Sınavı 20 Eylül 2017 Çarşamba günü ÖRGÜN öğretim için saat 14:00-15:30 arasında; 2. ÖĞRETİM öğrencileri için ise yine aynı gün saat 18:00-19:30 arasında Kadıköy Kampüsü’nde yapılacaktır.

Bu sınava girmek için başvurular 11 Eylül-18 Eylül 2017 tarihleri arasında ONLINEolarak yapılacaktır.

Sınavın tekrarı olmayacağı için sınava girmeyen öğrencilerin bu dersleri almaları zorunludur. Başvurular 18 Eylül 2017’de saat 14:00 itibariyle sona erecektir. Sınava gelirken Okan Üniversitesi kimliğinizi, ayrıca resmi bir kimlik belgenizi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport veya evlilik cüzdanı) , kurşun kalem ve silgi getirmenizi rica ederiz.

Yanınızdaki cep telefonlarınızı ve iletişim ile ses ve görüntü aktarımı ve kaydı işlevi olan her türlü araç gereçlerinizi sınav gözetmenlerinize sınavlarınız başlamadan önce mutlaka teslim ediniz. Sınav sırasında yanınızda böyle bir aygıtın olduğunun anlaşılması, sınavınızın doğrudan geçersiz sayılmasına ve kopya incelemesine neden olur.