İngilizce Dersleri Muafiyet Sınav Başvurusu (MYO)

07 Eylül 2018

Meslek Yüksek Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimizin dikkatine:
Meslek Yüksekokulumuzun MING 151 ve MING 152 kodlu Temel İngilizce 1 ve Temel İngilizce 2 derslerinin Muafiyet Sınavı 21 Eylül 2018 Cuma günü saat 10:00-11:00 arasında Kadıköy Kampüsümüzde yapılacaktır. Bu sınava girmek için başvurular 7 Eylül - 20 Eylül 2018 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

MYO için kayıt süresi dolmuştur!

Sınavın tekrarı olmayacağı için sınava girmeyen öğrencilerin bu dersleri almaları gerekmektedir. Başvurular 20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 10:00 itibariyle sona erecektir. Sınava gelirken Okan Üniversitesi kimliğinizi, ayrıca resmi bir kimlik belgenizi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport veya evlilik cüzdanı) , kurşun kalem ve silgi getirmenizi rica ederiz.

* Yanınızdaki cep telefonlarınızı ve iletişim ile ses ve görüntü aktarımı ve kaydı işlevi olan her türlü araç gereçlerinizi sınav gözetmenlerinize sınavlarınız başlamadan önce mutlaka teslim ediniz. Sınav sırasında yanınızda böyle bir aygıtın olduğunun anlaşılması, sınavınızın doğrudan geçersiz sayılmasına ve kopya incelemesine neden olur.