Konservatuvar Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı 2. Aşama Sınav Sonuçları Açıklandı

01 Ağustos 2019

Hilal ERCAN ÖZKAN
hilal.ercan@okan.edu.tr

Kayıt tarihleri: 2 Ağustos 2019 Cuma - 23 Ağustos 2019 Cuma

• Yedek listesindeki adaylar için kayıt süresi: 26 Ağustos Pazartesi 2019 -27 Ağustos Salı 2019

Mali işler ve öğrenci işleri birimlerinden, Resmi tatiller hariç, kayıtlar Kadıköy Kampüsü ve Tuzla Kampüsü'nde yaptırılabilir. (08:30-17:30)

Kayıt için gerekli evraklar

• 2019 YKS sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)
  • Lise diplomasının aslı veya onaylı örneği (veya geçici mezuniyet belgesi aslı), ile bir adet fotokopisi,
  • Henüz mezun olmamış, fakat kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin okudukları liseden muhtemel mezuniyet tarihini belirtir yazı getirmeleri gerekmektedir,
  • Nüfus Cüzdanı Aslı ve kayıt esnasında Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne verilmek üzere 3 adet fotokopisi,
  • İkametgâh ile ilgili beyan (Bu form kayıt esnasında Öğrenci İşleri tarafından verilecektir.),
  • Sabıka Kayıt durumu ile ilgili beyan (Bu form kayıt esnasında Öğrenci İşleri tarafından verilecektir),
  • Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet (4,5cm x 6 ebatında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.) Fotoğraflarınızın arkalarına isminizi yazmayı unutmayınız.
  • Ödemenin yapıldığını gösterir belge, (Kayıt esnasında Mali İşler Müdürlüğü’nden alınacaktır. Yetenek sınavında % 100 burs kazanmış öğrencilerden talep edilmez)

EKSİK BELGE İLE KAYIT YAPILAMAZ.