Haberler

Fütürizm Dersleri ile geleceğe hazırlanıyorlar

07 Haziran 2018
Haberler

Üniversitemiz Kariyer ve Yaşam Programı kapsamındaki Fütürizm Dersi’nde Fütüristler Derneği üyeleri 14 hafta boyunca iş yaşamında, sağlıkta, teknolojide fütüristik yaklaşımları ele aldı.

“Geleceğim Okan” sloganına sahip İstanbul Okan Üniversitesi, Kariyer ve Yaşam Programı kapsamında verilen Fütürizm Dersi’nde 940 öğrencisini, değişime öncülük eden megatrendler ve yol açtığı tehditler konusunda bilgilendirdi. Öğrenciler 14 hafta boyunca Fütüristler Derneği üyeleri tarafından verilen uzaktan eğitim dersleri ile iş yaşamında, sağlıkta, teknolojide fütüristik yaklaşımları ele aldı.

Dersi tamamlayan öğrenciler, geleceğin karmaşık yapısını temel Fütürizm araçları, yöntemleri ve senaryo çalışmaları ile yalınlaştırabilme becerisi elde etti.

Dersleri veren isimler arasında Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek, Başkan Yardımcısı Mustafa Aykut, üyeler Ufuk Tarhan, Emrah Kaya ve Tınaz Titiz de vardı.

Ders, gelecek Akademik Yılda da yine Fütüristler Derneği üyeleri ile İstanbul Okan Üniversitesi öğrencilerini buluşturacak.