Doç. Dr. Zeynep Alemdar konuşma yapacak

15 Kasım 2017

Boğaziçi Üniversitesi-TÜSİAD Dış Politika Forumu, 23 Kasım 2017 Perşembe günü, 15:30-17:30 saatleri arasında TÜSİAD Konferans Salonu'nda “Almanya ve Fransa Seçimlerinin Ardından AB’nin Geleceğine İlişkin Olasılıklar” başlıklı bir toplantı düzenliyor. Dış Politika Forumu Direktörü Prof. Dr. Hakan Yılmaz’ın moderatörlüğündeki toplantıda, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Zeynep Alemdar da konuk konuşmacı olarak değerlendirmelerde bulunacak. Diğer konuşmacılar ise şöyle: Avrupa Dış İlişkiler Konseyi (ECFR) Berlin Ofisi Başkanı ve Kıdemli Uzmanı Josef Janning, Institut Montaigne Avrupa Birliği Uzmanı Morgan Guérin, Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Zihnioğlu.