İstanbul iş dünyası uygulama laboratuvarımız

09 Mart 2017

Öğrencilerimizin kampüs içinde eğitimleri kadar iş dünyasının içinde eğitilmelerini de önemsiyoruz. Okan Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü Pazarlama Ana Bilim Dalı tarafından organize edilen “Business Mentoring“ programı çerçevesinde Arzum firmasını 19 öğrencimizle 8 Mart 2017 günü ziyaret ettik. Doç. Dr. Elif Yolbulan Okan ve Yrd. Doç. Dr Şebnem Ensari’nin de katıldığı çalıştayda, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı hem Arzum’un markalaşma yolculuğunu hem de iş hayatına dair birikimini öğrencilerimizle paylaştı. Ticari Pazarlama Müdürü Gülcan İzmir Tabak, Arzum Küçük Ev Aletleri pazarı hakkında bilgi verdikten sonra, İnsan Kaynakları Müdürü Selçuk Dörtkaya da staj ve iş imkânları konusunda merak edilen konuları açıkladı. Projenin devamında öğrencilerimiz yeni ürün geliştirme, pazar araştırması, Türk kahvesinin dünyada markalaşması ve işveren markası gibi farklı konu başlıklarında projeler gerçekleştirecek ve dönem sonunda kampüsümüzde Kolbaşı’na ve hocalarımıza sunumlarını gerçekleştireceklerdir.