Haberler

1550 öğrenci, Üniversitemizde geleceğini keşfe çıktı

03 Mayıs 2023

Üniversitemizin gerçekleştirdiği “Geleceğini Keşfet Konferansı”nda üniversitenin Aday İlişkileri Müdürümüz, eğitim uzmanı Servet Gülsün Şirin, İstanbul’daki liselerden toplam 1550 öğrenciye sınav ve meslek seçimi konularında yol gösterdi.
Üniversitemizin Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Geleceğini Keşfet Konferansı” 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü Üniversitenin Tuzla Kampüsü’nde düzenlendi.

Konferansa İstanbul’daki 23 liseden toplam 1550 öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasında Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan iş dünyasına en yakın üniversite vizyonuna sahip olan İstanbul Okan Üniversitesi’nin farklılıklarından ve Girişimcilik Dersi, Happy Life Dersi, Kariyer ve Yaşam Dersi gibi ilklerinden söz etti.

Konferansta Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Şirin, “Kendi potansiyelinizi açığa çıkarıp onu hayata geçirmek en büyük başarıdır” ifadesini kullandı. Gençlere ertelemekten vazgeçmeleri tavsiyesinde bulundu.

Etkinlik, öğrencilerin akademisyenlerimizle sohbet ettiği fakülte-bölüm tanıtımları ve kampüs turu ile sona erdi.

50 bin öğrenci Türkiye Geneli Deneme Sınavı’na katıldı
Üniversite adaylarının geleceklerine yön vermelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan Üniversitemiz, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği Türkiye Geneli Deneme Sınavı ile de, üniversite adayı 50 bin öğrenciye destek oldu.

Galeri