İYBF öğrencilerimize Mentorluk Projesi

10 Aralık 2021

Öğrencilerimize lojistik sektöründe ışık tutacak “Mentorluk Projesi” start aldı. Proje, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültemizin danışma kurulunda yer alan WiLAT (Women in Logistics and Transport) Türkiye ile denizcilik ve lojistik alanlarında Avrupa’nın lider firması Danimarka menşeli DFDS’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi DFDS Akdeniz İş Birimi iş birliği ile hayata geçiyor. Projede lojistik sektörünün de geleceği olan kadın öğrencilere, üniversitedeki eğitimlerinin yanı sıra deneyimli kişiler tarafından rehberlik edilecek.

Proje için mentorlardan eğitim alacak mentee statüsünde 5 öğrencimiz belirlendi. Seçilen öğrencilerimiz İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık ve İşletme Bölümlerimizde eğitimlerini sürdürüyor.