Üniversitemizin ilk TEDx’i gerçekleşti

18 Şubat 2020

Üniversitemizde ilk kez yapılan TEDxOkanUniversity etkinliği, TED tarafından lisanslanmış, tamamı gönüllülerden oluşan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak 18 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Uluslararası Öğrenciler Ofisimizin desteğiyle öğrencilerimiz tarafından düzenlenen TEDxOkanUniversity’de Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güner Gürsoy, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Güliz Muğan, Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Zeynep Ökten, Kassböhrer Yönetim Kurulu Üyesi İffet Türken, Architect at 2S Workshop Design Studio Kurucusu Merve Sezginer, Okan Surgery Interest Group kurucusu, Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencimiz Hasib Samadi gençlerle fikirlerini ve deneyimlerini paylaştılar.