Öğrenme Merkezimiz BbWorld 2019 Zirvesi’ne Katıldı

31 Temmuz 2019

Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Emel Koç, Üniversitemizi 23-25 Temmuz 2019 tarihlerinde Amerika'nın Austin şehrinde gerçekleştirilen BbWorld 2019 Zirvesi’nde temsil etti. Eğitimde değişim ve dönüşümün değerlendirildiği zirvede Türkiye'den katılım gerçekleştiren ilk ve tek Üniversite olarak mevcut online destekli eğitim metodolojilerimiz hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Dünya genelinde öğrenme profesyonellerini bir araya getiren zirvede eğitim ve mesleki gelişimler açısında yenilikler değerlendirildi. Ağ oluşturma, akran odaklı tartışma ve en yeni eğitim metodolojileri ile organizasyonlarda ön plana çıkan gereklilikler tespit edildi. Zirve sonunda Üniversitemizin öğrenme programlarını bir üst seviyeye taşıması için yapılması gereken iş akışları oluşturuldu.